4 jul

Varmepumpe-oversigten giver dig overblikket

Brugen af sorte energikilder har store miljømæssige konsekvenser pga den voldsomme co2 udvikling, som følger med. Jordens ozonlag ødelægges, og der sker en global opvarmning. I stedet er det vigtigt, at vi skifter over på miljøvenlige energikilder som fx varmepumper. På varmepumpe-oversigten.dk kan du læse mere om de forskellige typer og finde nyttige links, som giver yderligere viden. Du kan også få tilbud på varmepumper.

Ud med oliefyret – ind med en varmepumpe

Hvorfor er det nu vigtigt at skrotte det gamle oliefyr og skifte det ud med en varmepumpe? Som en af de absolut sidste generationer kan vi nå at vende bøtten for jordens klima, men det skal til at være. Ikke mere sniksnak, lange politiske tovtrækkerier og lovninger på at sænke co2 udslippet. Der skal ske handling nu.

Hvordan kan du selv støtte miljøet?

Har du mulighed for at støtte de grønne løsninger, så gør det – for alles skyld. Hvilken bil kører du i? Hvor kommer dit el fra? Hvordan opvarmes din bolig? Stemmer du på et parti, som har miljøet højt på dagsordnen? Det er alle valg, som du selv kan foretage i din hverdag. Så selv om forhandlinger og klimatopmøder synes langt væk fra din dagligdag, så har du stadig indflydelse på, om vi skal have vindenergi, solenergi, mere forskning i bølgekraftenergi og andre grønne miljøvenlige energikilder.

Hvor kan du bruge en varmepumpe?

En varmepumpe kan du både bruge, når du bygger nyt hus, eller når du skal have oliefyret skiftet ud. Det er ideelt alle steder – og specielt de steder, hvor fjernvarmen ikke når hen eller hvis det er meget dyrt.

En løsning med varmepumpe er også rigtig fin til sommerhuse. Mange sommerhuse er opvarmede ved hjælp af brændeovne eller el-radiatorer. Mange synes, at det er rigtig hyggeligt med brændeovne, men kræver noget arbejde at holde i gang i den. Selvom du får installeret en varmepumpe kan du stadigvæk supplere med brændeovnen for hyggens skyld. Økonomisk er brændeovnen ikke den værste, men det er el-radiatorer til gengæld. Her kan virkelig hente noget ved at installere en varmepumpe.

Få mere info og tilbud på en varmepumpe

https://varmepumpeoversigten.dk finder mere information og flere gode links, så du kan få svar på dine spørgsmål. Du kan også nemt og let få tilbud på en varmepumpe, der passer præcist til dit hus.

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *