27 jun

Gratis er godt

Gratis er godt. Det gælder også gratis billeder. Uanset hvad du mangler et foto til, så hav styr på ophavsretten til billedet, inden du bruger det. Ikke alle billeder er gratis billeder eller gratis fotos. Som udgangspunkt er der ophavsret på fotos, så det er det, som du skal gå ud fra. Bruger du et billede uden at have fået lov eller betalt for det, kan du komme i klemme og få en anseelig bøde – specielt hvis du har brugt billedet i forbindelse med et større oplag af pjecer eller lignende. Gratis billeder finder du masser af på http://gratis-billeder.dk. Her kan du kvit og frit vælge mellem alle vores forskellige billeder.

Du finder gratis billeder i forskellige kategorier. Du kan se de forskellige billedarkiver på forsiden af gratis-billeder.dk. Der er ingen regler eller bindinger, hvis du bruger et gratis foto fra vores side. Vil du gerne bruge et større antal gratis fotos, så er der få enkle regler, som du skal vide. De står også på forsiden af gratis-billeder.dk. Er du i tvivl eller har spørgsmål om vores gratis foto, så må du altid kontakte os via kontaktformularen på gratis-billeder.dk.

Du kan ofte sidde i en situation, hvor du har brug for et gratis billede. Det kan være til en rapport eller en fremlæggelse, som du er i gang med. Det kan også være at du arbejder med websider og i den forbindelse har brug for nogle gratis billeder. Mange vil også gerne pifte en hjemmeskrevet sang op med nogle gratis billeder. Vi har også oplevet en del, som henter specielt vores naturbilleder og bruger dem som baggrund for egne digte og gruk.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *