20 maj

Seniorer dater næsten lige så meget som unge

Når man snakker dating og jagten på den eneste ene, føres tankerne ofte med det samme over på ungdommen. Den spirende ungdom, der i næsten desperate forsøg prøver at finde ham eller hende, de skal dele resten af livet med. Det er sjældent, at førnævnte associeres med den ældre gruppe i samfundet, men en ny undersøgelse viser faktisk, at seniorer dater næsten lige så meget som unge.

Drømmen om den eneste ene varer ved

Jagten på den eneste ene er altså ikke noget, der kun gælder i de unge år. Der kan være mange grunde til, at antallet af seniorer, der dater, stort set er på linje med de unge. For nogle har karrieren optaget al tiden i de unge år. For andre har de måske tidligere været gift, uden at det holdt. Og for andre igen har de blot endnu ikke lykkedes med at finde den helt særlige person, de ledte efter.

Faktummet, at seniorer dater næsten lige så meget som unge, giver et godt billede af at drømmen om den eneste ene og længslen efter at dele livet med et andet menneske, er et menneskeligt behov uafhængigt af alder. Blot fordi man har rundet de 60 år, er man stadig et menneske af kød og blod, der drømmer om kærligheden på lige fod med en 20-årig.

Større seriøsitet i netdatingen

Netdating bliver mere og mere populært og udbredt blandt både unge og ældre. Det er her nemt, at spotte hvem der er ledige, og hvem der ikke er, hvilket i den grad kan være en fordel for seniorer, der har et mindre udvalg i ledige mulige partnere.

Hos den ældre gruppe opleves der også ofte en helt anden seriøsitet i netdatingen. For mange unge, hermed ikke sagt at det gælder alle, er netdatingen på de forskellige mobilapps gået hen og blevet en leg. Det er blevet et middel til at vælge og vrage for sjov, og de unge tager derfor i højere og højere grad det fysiske møde med en person mere alvorligt.

Ældre har en større seriøsitet omkring de muligheder, der ligger i netdatingen og går i højere grad til det med det samme mål som i enhver anden dating situation. Det er et effektivt og hjælpsomt middel i enlige seniorers jagt på drømmekvinden eller drømmemanden. Her møder man ligestillede med samme ønsker som en selv samtidig med, at man måske også har en bedre og mere klar idé om, hvad man ønsker i sin partner, end man har som ung.

Prøv senior dating

Så blot fordi man er kommet op i årene, og det biologiske ur har tikket længe, er der ingen grund til at opgive kærligheden. Der sidder massevis af andre enlige seniorer derude og ønsker præcis det samme som dig. Så kom til tasterne og opret den profil på netdatingsiden, som du så længe har tænkt på. Der er intet tabubelagt over dating blandt seniorer. Husk du er ikke alene – seniorer dater næsten lige så meget som unge.

Når netdating bliver til en date i den fysiske verden

Du har via senior dating fundet en mand eller kvinde, som du gerne vil mødes med ansigt til ansigt for at se om kemien også holder her. Mange på senior dating foretrækker, at det første møde foregår på en café eller et andet offentligt sted. På den måde opnår du en række fordele, når du skal se din date an. Du skal ikke koncentrere dig om andet end jeres date. Går det hele noget trægt, kan du meget lettere afslutte daten end, hvis du har inviteret en date indenfor i dit hjem. Går daten rigtig godt kan I aftale en ny date, og på et tidspunkt bliver det selvfølgelig oplagt at skulle se hinandens hjem, men du kan sagtens tage det hele lidt i trin. Held og lykke med din senior dating!

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *